Košarkaši FON-a sakupili više od 50.000 dinara

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jun.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši FON-a sakupili više od 50.000 dinara

Košarkaši Fakulteta organizacionih nauka (FON) prikupili su 51.150 dinara na humanitarnom meču u Basket Sitiju u Beogradu, a novac će biti uplaćen kao pomoć ugroženima od poplava.
Studenti su utakmicu odigrali protiv ekipe „Ostatka sveta”, koju su činile kolege, profesori i asistenti sa fakulteta.
Osim utakmice, publika u hali je mogla da uživa u takmičenju u zakucavanju, kao i nastupu čirlidersica FON-a.
Humanitarnu akciju podržao je plejmejker FMP- a Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Čović i košarkašica Nataša Kovačević.
Došao sam da pomognem i podržim kolege sa FON-a koje su sve ovo organizovale. Smatram da je ovo jako lepa akcija i da treba da pomognemo ljudima koji su preživeli sve i svašta – rekao je Čović.
Priklupljena sredstva biće prosleđena Crvenom krstu Srbije.
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

FON-ovci skupili 51.150 dinara

Izvor: B92, 13.Jun.2014

Košarkaši Fakulteta organizacionih nauka prikupili su 51.150 dinara na humanitarnom meču u Basket Sitiju, a novac će biti uplaćen ugroženima od poplava...Studenti su utakmicu odigrali protiv ekipe "Ostatka sveta", koju su činile kolege, profesori i asistenti sa fakulteta...Osim utakmice, publika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.