KATAKLIZMA KOD LOZNICE - MEŠTANI NEMOĆNI: Oluja ne prestaje, a bujica vode nosi sve pred sobom - stigla i do kuća (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2023, 21:55

KATAKLIZMA KOD LOZNICE - MEŠTANI NEMOĆNI: Oluja ne prestaje, a bujica vode nosi sve pred sobom - stigla i do kuća (VIDEO)

Meštani sa svojih vrata i prozora zabrinuto posmatraju situacijum nemoćni pred količinom vode koja se zadržala.

Jako nevreme pogodilo je selo Klupci kod Loznice i dovelo do obilnih poplava. Već nekoliko sati ovde traje provala oblaka, a jaku kišu prate vetar i snažne grmljavine.

Kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, pala je velika količina kiše, a u toku je i grmljavinska oluja.

A post shared by Ž OZI INFOMEDIA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@zozi_infomedia)

Meštani kao da u svojim ulicama imaju tok reke - dvorišta su im potpuno poplavljena i nije isključeno da je u neke kuće prodrla voda, a na putu se voda sliva u bujicama.

Nažalost, voda je prodrla u Urgentni centar u Loznici. Nevreme, u doslovom smislu, ne staje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.