Izlila se Južna Morava, saobraćaj obustavljen zbog poplava

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlila se Južna Morava, saobraćaj obustavljen zbog poplava

Saobraćaj je obustavljen na deonici Kruševac-Đunis zbog izlivanja reke Južne Morave u mestu Đunis, saopštio je jutros AMSS.

Na toj deonici je velika količina vode i kolovoz je poplavljen, navodi se u saopštenju.

Zbog otapanja snega, kao i hidrološkog upozorenja na povećanje vodostaja reka, mogući su česti prekidi ili zastoji u saobraćaju.

Kako se navodi, oprez je neophodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pored Ibra i Drine, na Đerdapskoj magistrali, ali i na svim putevima koji vode duž klisura i useka jer postoji opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali. Posebno treba biti oprezan tokom noći i jutra kada je vidljivost ograničena.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Poplave

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.