Izlila se Južna Morava, saobraćaj obustavljen zbog poplava

Saobraćaj je obustavljen na deonici Kruševac-Đunis zbog izlivanja reke Južne Morave u mestu Đunis, saopštio je jutros AMSS.
Na toj deonici je velika količina vode i kolovoz je poplavljen, navodi se u saopštenju.
 
Zbog otapanja snega, kao i hidrološkog upozorenja na povećanje vodostaja reka, mogući su česti prekidi ili zastoji u saobraćaju.
 
Kako se navodi, oprez je neophodan pored Ibra i Drine, na Đerdapskoj magistrali, ali i na svim putevima koji vode duž klisura i useka jer postoji opasnost od odrona koji su poslednjih dana učestali. Posebno treba biti oprezan tokom noći i jutra kada je vidljivost ograničena.
 
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" nema zadržavanja na naplatnim stanicama. Na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta.
 
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.
  • Pupi

    07.03.2018 11:04
    Marva je glasala za djonove...
  • neverica

    07.03.2018 09:11
    užas
    Napredni brlog, stvarno smo sramotni....
  • Salamander

    07.03.2018 09:03
    Koliko para-toliko muzike?
    To ovde ne vazi:
    Ovde " muzicari" otimaju , da bi nesvirali

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ko može u "Kobre" i specijalce?

Konkurs za prijem u specijalne jedinice Vojske Srbije – 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre" otvoren je do 31. jula.