Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 11:09

Pomračenje punog Meseca stiže 25. marta i osvetliće put Raku i Devici ka finansijskom uspehu

Pomračenje punog Meseca stiže 25. marta, stvarajući moćan kosmički tok energije. Ovaj astrološki događaj utiče na emocije, odnose i finansije svih znakova Zodijaka, ali period obećava posebno izobilje za dva znaka. Astrolozi ističu da pomračenje punog Meseca donosi “tri puta intezivniji, emocionalniji i moćniji” period u odnosu na uobičajeni pun Mesec.
Horoskop će više od ostalih obradovati Raka i Jarca koje čekaju veoma dobri dana kada je reč o finansijama u periodu oko pomračenja, piše Blic Žena.
RAK Pomračenje Meseca doneće vam poboljšanje finansijske situacije. Sa sobom donosi nove mogućnosti za zaradu i povećanje prihoda. Trebalo bi da budete otvoreni za nove ideje i projekte – doneće vam finansijski...
Pogledaj vesti o: Pomraćenje meseca,   Horoskop za mart,   Horoskop - Rak

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Ovan, Blizanci, Lav i Strelac steći će ogroman profit tokom pomračenja Sunca 8. aprila

Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024

Pomračenje Sunca je nesumnjivo jedan od najbitnijih astro događaja, a u 2024. godini Mesec će prvi put prekriti najsjajniju zvezdu 8. aprila.. Ovaj događaj će imati veliki uticaj na sve znakove Zodijaka, međutim, svako ima drugačiji doživljaj ovog astrološkog fenomena.. Astrolozi su pripremili...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.