Izvor: Luftika.rs, 18.Mar.2024, 11:13

Ovan, Blizanci, Lav i Strelac steći će ogroman profit tokom pomračenja Sunca 8. aprila

Pomračenje Sunca je nesumnjivo jedan od najbitnijih astro događaja, a u 2024. godini Mesec će prvi put prekriti najsjajniju zvezdu 8. aprila.
Ovaj događaj će imati veliki uticaj na sve znakove Zodijaka, međutim, svako ima drugačiji doživljaj ovog astrološkog fenomena.
Astrolozi su pripremili predviđanja za četiri znaka Zodijaka koji će imati koristi od pomračenja Sunca, posebno na profesionalnom planu.
Ovan Pomračenje Sunca biće povoljan period za Ovnove. Očekujte da će se vaša finansijska situacija drastično poboljšati, a nevolje će nestati same od sebe.
Drugi će vas mnogo više poštovati, a možete očekivati harmoniju i sreću i na polju romantičnih odnosa. Međutim, trebalo bi da se uzdržite...
Pogledaj vesti o: Pomračenje sunca

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.