Vučić lično poziva građane u Medveđi da izađu na izbore

Izvor: Blic, 13.Sep.2015, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić lično poziva građane u Medveđi da izađu na izbore

Kako "Blic" nezvanično saznaje, premijer Srbije Aleksandar Vučić lično poziva telefonom Srbe u Medveđi da izađu na izbore kako albanske, separatističke partije ne bi imale većinu u toj srpskoj opštini.

Vučić, kako saznajemo, ne govori ljudima za koga da glasaju, već samo da izađu i pokažu da su protiv separatističkih partija i protiv formiranja Zajednice albanskih opština.

Kako saznajemo, Albanci sa Kosova masovno autobusima dolaze u Medveđu da bi glasali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Oni to mogu učiniti samo ukoliko ispunjavaju zakonske uslove. Međutim, kako saznajemo, veliki broj Albanaca se iselio iz ovih krajeva i otišao da živi na Kosovo, ali su fiktivno prijavljeni na teritoriji Medveđe.

Do 11h na izbore je izašlo 1439 birača što je 14,12 odsto.

Očekuje se izlaznost oko 60 odsto građana iako značajan broj onih koji imaju prebivalište i koji su tu prijavljeni, uopšte ne živi u Medveđi.

Večeras u 21h zakazana je vanredna pres konferencija u sedištu SNS.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić poziva građane Medveđe da izađu na izbore

Izvor: Studio B, 13.Sep.2015

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poziva telefonom Srbe u Medveđi da izađu na izbore kako albanske, separatističke partije ne bi imale većinu u toj srpskoj opštini, objavio je "Blic". .. Premijer ne govori ljudima za koga da glasaju, već samo da izađu i pokažu da su protiv separatističkih...

Nastavak na Studio B...

Vučić poziva građane Medveđe da izađu na izbore

Izvor: Prva.rs, 13.Sep.2015

Premijer ne govori ljudima za koga da glasaju, već samo da izađu i pokažu da su protiv separatističkih partija i protiv formiranja Zajednice albanskih opština, navodi "Blic" pozivajući se na neimenovane izvore..  Takođe, navodi i da Albanci sa Kosova i Metohije masovno autobusima dolaze u Medveđu...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.