VUČIĆ OBILAZI SRBE NA KOSOVU: Evo zašto će ovo biti ISTORIJSKA poseta!

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jan.2015, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ OBILAZI SRBE NA KOSOVU: Evo zašto će ovo biti ISTORIJSKA poseta!

Ova poseta ostaće upamćena, pošto će prvi put nakon 1999. godine jedan spski premijer posetiti Pasjane kod Gnjilana i Štrpce

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić prvog dana srpske Nove godine boravi na Kosovu i Metohiji i posetiće Pasjane, Štrpce i Gračanicu. S njim u delegaciji su i ministri Bratislav Gašić, Nikola Selaković, Nebojša Stefanović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Vulin, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić!

Ova poseta ostaće upamćena, pošto će prvi put nakon 1999. godine jedan spski premijer posetiti Pasjane kod Gnjilana i Štrpce, a Aleksandar Vučić će u ovom mestu obići porodilište.

Foto: Marko Todorović

Posle obilaska Pasjana, premijer Srbije posetiće Štrpce, gde će održati govor građanima i sastaće se sa viđenijim prestavnicima lokalne zajednice.

Nakon obilaska ovih srpskih mesta na Kosovu i Metohiji, Aleksandar Vučić, zajedno sa ministrima u Vladi Srbije odlazi u Gračanicu, gde će otkriti spomenik kralju Milutinu i održati govor na mitingu u ovom mestu, a zatim posetiti i manastir, gde će se sastati sa Vladikom Teodosijem.

(D. Z.)
Pogledaj vesti o: Doček srpske nove godine,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Vučić pozvao Srbe na Kosovu da ne prodaju imanja

Izvor: Beta, 14.Jan.2015

PASJANE, 14. januara 2015. (Beta) - Premijer Srbije Aleksandar Vučić pozvao je u sredu Srbe na Kosovu da ne prodaju svoja imanja i poručio im da će država ostati uz njih i pomagati im...Vučić je u sredu posetio Pasjane i otvorio Porodilište. Ovo je prva poseta premijera Srbije Kosovskom Pomoravlju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.