POLICIJA JURILA BEGUNCA SVE DOK NISU NAIŠLE ONE: Stado od 150 ovaca okončalo poteru

Izvor: Kurir, 22.Jan.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POLICIJA JURILA BEGUNCA SVE DOK NISU NAIŠLE ONE: Stado od 150 ovaca okončalo poteru

Ovce nisu samo deo novozelandskog pejzaža, već imaju i aktivnu ulogu u sprovođenju reda i zakona. Stado ovaca uspelo je da, preprečivši mu put, zaustavi automobil sa grupom begunaca za kojim je policija jurila.

A flock of sheep on the road ended a 90 minute police car chase I LOVE NEW ZEALAND LMAO pic.twitter.com/rf1ZMU583o

Ovce, koje su u vlasništvu jednog lokalnog policajca, krenule su na ispašu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su "regrutovane" kao ispomoć snagama reda Kvinstauna, prenosi AFP. Vozilo marke "honda", za kojim je policija jurila više od 90 minuta, bilo je prinuđeno da se konačno zaustavi pred ovčijom blokadom.

A flock of sheep stopped a police car chase. Because it's New Zealand. It's how we roll. https://t.co/VxnOiiBfWh pic.twitter.com/uFxRSRv0cd

Policajci su započeli poteru nakon što su videli da se honda bez tablica kreće velikom brzinom. Vozač je odbijao da stane, iako se hajci, u međuvremenu, pridružilo nekoliko policijskih vozila.

Uspešnom akciom 150 ovaca poteri je došao kraj na jednom sporednom putu usred polja, gde je policija s lakoćom pohvatala vozača i trojicu putnika.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prave cave: Ovce hvataju begunce s policijom

Izvor: Mondo, 22.Jan.2016

Ovce nisu samo deo novozelandskog pejzaža, već imaju i aktivnu ulogu u sprovođenju reda i zakona...Foto: Anadolija/ Burak Akbulut..Kako prenosi AFP, stado ovaca uspelo je da preprečivši mu put zaustavi automobil sa grupom begunaca za kojima je policija jurila...Ovce, u vlasništvu jednog lokalnog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.