Kosovska opozicija traži prevremene izbore zbog ZSO

Izvor: Blic, 04.Feb.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska opozicija traži prevremene izbore zbog ZSO

Ujedinjena kosovska opozicija od predsednice Atifete Jahjage zatražila je raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, a kao razlog su naveli formiranje Zajednice srpskih opština, piše prištinski Zeri.

Biljal Šerifi, poslanik Inicijative, potvrdio je da je opozicija poslala pismo Jahjagi rekavši da je razlog za to što je "kosovski ustavni sud potvrdio da postoji kršenje u sporazumu o Zajednici srpskih opština, pa su izbori jedino rešenje."

Zato je dodao je, ujedinjena opozicija poslala pismo predsednici u kom je pozivamo da preduzme neophodne korake i objavi prevremene izbore, rekao je on.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KiM: Opozicija traži prevremene izbore zbog ZSO

Izvor: B92, 04.Feb.2016

Priština -- Ujedinjena kosovska opozicija od predsednice Atifete Jahjage zatražila raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, a kao razlog su naveli formiranje ZSO...Biljal Šerifi, poslanik Inicijative, potvrdio je da je opozicija poslala pismo Jahjagi rekavši da je razlog za to što je "kosovski...

Nastavak na B92...

Takozvana kosovska opozicija traži prevremene izbore zbog ZSO

Izvor: Vostok.rs, 04.Feb.2016

04.02.2016. -..Takozvana kosovska opozicija je od takozvane predsednice Atifete Jahjage zatražila raspisivanje prevremenih parlamentarnih izbora, a kao razlog je navela formiranje Zajednice srpskih opština, piše prištinski list „Zeri“...Biljal Šerifi, poslanik Inicijative, potvrdio je da je...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.