Kanje Vest namerava da se kandiduje za predsednika SAD

Izvor: VOA, 05.Jul.2020, 09:48

Kanje Vest namerava da se kandiduje za predsednika SAD

Američki reper Kanje Vest najavio je na Tviteru da namerava da se kandiduje za predsednika SAD na ovogodišnjim izborima u novembru. "Moramo da ispunimo obećanje Amerike verom u Boga, ujedinjenjem vizije i izgradnjom budućnosti. Kandidujem se za predsednika SAD", napisao je reper uz haštag #2020VISION. Nije, međutim, poznato da li će Vest zaista ući u trku sa aktuelnim presdsednikom Donaldom Trampom i demokratom Džoom Bajdenom u izbornu trku. Kanje Vest je inače veliki podržavalac Trampa, često to iskazuje na društvenim mrežama, a čak se i sastao sa njim u Beloj kući. Nekoliko puta je nagovestio da želi da se kandiduje za predsednika Amerike. U ovu najavu na Tviteru je podržao i njegov prijatelj, milijarder Ilon Mask.  "Imaš moju punu podršku", napisao je Mask.  

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kanje Vest ne odustaje: Kandidovaću se za predsednika Amerike

Izvor: Danas, 05.Jul.2020

Reuters Poznati američki reper Kanje Vest rekao je da definitivno planira da se kandiduje za predsednika države. „Moramo da ujedinimo sve vizije u jednu, da izgradimo sopstvenu budućnost, da verujemo u Boga i tako ispunimo obećanje dato celoj Americi“, napisao je Vest na Tviteru. Ovu poruku podržali...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.