Simpsonovi se skinuli za kalendar

Izvor: B92, 09.Jan.2014, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpsonovi se "skinuli" za kalendar

Svi koje je interesovalo kako izgledaju Simpsonovi bez odeće sada mogu da ih vide na novom kalendaru italijanskog strip autora Aleksandra Palomba, koji je likove iz popularne TV serije pretvorio u provokativne modele.

Palomba je napravio kalendar za 2014. u stilu poznatog fotografa visoke mode Helmuta Njutna, pun provokativnih, erotskih slika sa Simpsonovima.

Nacrtao je Mardž i Homera u sado-mazohističkim pozama i pokazao kako izgleda Homer u ženskoj odeći sa visokim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpeticama, Mardž u kostimu Plejbojeve zečice ili pak u ružičastoj Šanel haljini urađenoj po uzoru na dizajn Džeki Kenedi iz 1960.

Na ovim satiričnim crtežima, autor je predstavio ikonu Springfilda u crnoj kožnoj haljini sa velikim prorezom na butini ili bez odeće.

List navodi da je problem sa Palombovim kalendarom to što najbolji svetski scenaristi pomno rade na tekstovima za serijal u kome seks nije tabu tema, a strip autor na kalendaru nije predstavio najpoznatiji par Springfilda na pravi način, kroz humanost, toplinu, zadovoljstvo i zabavu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Simpsonovi kao provokativni modeli, skinuli se za kalendar (Foto)

Izvor: Svet plus, 09.Jan.2014

Fanovi porodice Simpson koje je zanimalo kako izgledaju ovi likovi bez odeće, mogu ih videti na novom kalendaru italijanskog strip autora Aleksandra Palomba koji je likove iz popularne TV serije pretvorio u provokativne modele.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.