Simpsonovi se "skinuli" za kalendar

Svi koje je interesovalo kako izgledaju Simpsonovi bez odeće sada mogu da ih vide na novom kalendaru italijanskog strip autora Aleksandra Palomba, koji je likove iz popularne TV serije pretvorio u provokativne modele.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 09.01.2014.

15:19

Default images

Palomba je napravio kalendar za 2014. u stilu poznatog fotografa visoke mode Helmuta Njutna, pun provokativnih, erotskih slika sa Simpsonovima.

Nacrtao je Mardž i Homera u sado-mazohističkim pozama i pokazao kako izgleda Homer u ženskoj odeći sa visokim potpeticama, Mardž u kostimu Plejbojeve zečice ili pak u ružičastoj Šanel haljini urađenoj po uzoru na dizajn Džeki Kenedi iz 1960.
Foto: aleXsandro Palombo, www.humorchic.blogspot.com
Na ovim satiričnim crtežima, autor je predstavio ikonu Springfilda u crnoj kožnoj haljini sa velikim prorezom na butini ili bez odeće.

List navodi da je problem sa Palombovim kalendarom to što najbolji svetski scenaristi pomno rade na tekstovima za serijal u kome seks nije tabu tema, a strip autor na kalendaru nije predstavio najpoznatiji par Springfilda na pravi način, kroz humanost, toplinu, zadovoljstvo i zabavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: