Simpsonovi se skinuli za kalendar

Izvor: Blic, 09.Jan.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simpsonovi se skinuli za kalendar

Svi koje je interesovalo kako izgledaju Simpsonovi bez odeće sada mogu da ih vide na novom kalendaru italijanskog strip autora Aleksandra Palomba, koji je likove iz popularne TV serije pretvorio u provokativne modele.

Palomba je napravio kalendar za 2014. u stilu poznatog fotografa visoke mode Helmuta Njutona, pun provokativnih, erotskih slika sa "Simpsonovima", piše Gardijan.

Nacrtao je Mardž i Homera u sadomazohističkim pozama i pokazao kako izgleda Homer u ženskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odeći sa visokim potpeticama, Mardž u kostimu Plejboj zečice ili pak u roze Šanel haljini uradjenoj po uzoru na dizajn Džeki Kenedi iz 1960.

Na ovim satiričnim crtežima, autor je predstavio ikonu Springfilda u crnoj kožnoj haljini sa velikim prorezom na butini ili bez odeće.

List navodi da je problem sa Palombovim kalendarom taj što najbolji svetski scenaristi pomno rade na tekstovima za serijal u kome seks nije tabu tema, a strip autor na kalendaru nije predstavio najpoznatiji par Springfilda na pravi način, kroz humanost, toplinu, zadovoljstvo i zabavu.

Fotografije možete pogledati ovde.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Obnaženi "Simpsonovi" u kalendaru za 2014.

Izvor: Prva.rs, 10.Jan.2014, 09:48

Kalendar za 2014. rađen je u stilu poznatog fotografa visoke mode Helmuta Njutona i pun je provokativnih, erotskih slika Simpsonova. .palomba je nacrtao je Mardž i Homera u sadomazohističkim pozama i pokazao kako izgleda Homer u ženskoj odeći sa visokim potpeticama, Mardž u kostimu Plejboj zečice...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.