Marija i Vlada uhvaćeni ispred njegovog stana

Izvor: Press, 16.Okt.2012, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija i Vlada uhvaćeni ispred njegovog stana

Glumica i učesnica „Prvog kuvara Srbije" Marija Petronijević i rukometaš Vladimir Mandić mesecima su krili da su u vezi dok ih ekipa „Paparaco lova" nije razotkrila!

Njih dvoje su snimljeni ispred njegovog stana, gde su bili parkirani i njen i njegov auto. Novopečeni par je zajedno izašao iz Vladinog gnezda i nakon strasnih zagrljaja i poljubaca ušao u njegov džip. Iako su mediji mesecima pisali o njihovoj ljubavi, ni Marija ni Vlada nisu želeli da potvrde romansu, verovatno zbog činjenice da je rukometaš i dalje u braku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle navodne afere sa Bojanom Stojković, Vlada Mandić u vezi sa njenom suparnicom! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012

Vlada Mandić važi za jednog od najvećih šmekera koji je "smotao" veliki broj poznatih lepotica. Poslednji put se velika medijska prašina podigla zbog njegove navodne veze sa Bojanom Stojković, a on sada šeta za zanosnom crnkom, Bojaninom suparnicom! ..Posle pet dana čekanja ispred njene zgrade...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.