Posle navodne afere sa Bojanom Stojković, Vlada Mandić u vezi sa njenom suparnicom! (FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle navodne afere sa Bojanom Stojković, Vlada Mandić u vezi sa njenom suparnicom! (FOTO)

Vlada Mandić važi za jednog od najvećih šmekera koji je "smotao" veliki broj poznatih lepotica. Poslednji put se velika medijska prašina podigla zbog njegove navodne veze sa Bojanom Stojković, a on sada šeta za zanosnom crnkom, Bojaninom suparnicom!

Posle pet dana čekanja ispred njene zgrade na Novom Beogradu i njegove zgrade u centru grada ekipa "Paparazzo lova" uspela je da usnimi zajedno Vladu Mandića i Mariju Petronijević! Oni su ceo dan proveli zajedno, a lepa glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je autobusom došla do Vladine zgrade gde su ušli u auto i odmah se strasno poljubili! Razmenjivanje poljubaca je trajalo sve vreme vožnje. Onda su otišli u njegov restoran na ručak, a zatim je Vlada "pozajmio" ključeve od svog drugog automobila Mariji, pa su se ovim autom dovezli do njegovog stana gde su proveli ostatak dana i večeri... Izgleda da je Vlada slab na kuvarice s obziromna to da su njegova navodna bivša draga Bojana Stojković i Marija suparnice u "Prvom kuvaru Srbije":.

*** Ljubavni tepih: Ni u "Survajveru" nije bio ovako maljav

*** Kompromitujuće fotografije: On je prvi goli VIP kuvar Srbije!

*** Marijana Mićić: Veličina je bitna, a to je ona svima pokazala

*** Seksi ćerka naše fudbalske legende: Kladimo se da niste videli sve "detalje" na njoj

Izvor: S media, Foto: PR

Pretraga po temi: Vlada Mandić, Marija Petronijević, Paparaco, Vlada i Marija, Bojana Stojković, Ljubav, Veza

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle navodne afere sa Bojanom Stojković, Vlada Mandić u vezi sa njenom suparnicom! (VIDEO+FOTO)

Izvor: S media, 16.Okt.2012

Vlada Mandić važi za jednog od najvećih šmekera koji je "smotao" veliki broj poznatih lepotica. Poslednji put se velika medijska prašina podigla zbog njegove navodne veze sa Bojanom Stojković, a on sada šeta za zanosnom crnkom, Bojaninom suparnicom! ..Posle pet dana čekanja ispred njene zgrade...

Nastavak na S media...

Marija i Vlada Mandić u vezi

Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2012, 09:25

Marija i Vlada fotografisani zajedno Bivši rukometaš Vlada Mandić i glumica Marija Petronijević konačno su fotografisani zajedno. Posle pet dana čekanja ispred Marijine zgrade na Novom Beogradu i Vladine zgrade u centru grada ekipa Paparazzo lova uspela je da usnimi zajedno ovaj novopečeni par.Golupčići...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.