Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija

Izvor: B92, 01.Mar.2024, 12:28

Plejbojeva zečica otkrila bizarne seksualne fetiše Leonarda Dikaprija

Plejbojev model Hajk Konings, koja ima 22 godine, ocrnila je Leonarda Dikaprija, nakon što se ljubila sa njim u noćnom izlasku u Los Anđelesu.

Ona je istakla da je koketirala sa holivudskom zvezdom (49) u noćnom klubu u koji možete da uđete samo uz pozivnicu, ali ga je opisala kao "previše čudnog i prestarog", piše Dejli mejl (Daily Mail).

Nakon što se pojavila na naslovnoj strani magazina "Dač" (Dutch), prisetila se noći u kojoj je upoznala oskarovca. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"To je bio tajni klub u El-Eju, u koji ste mogli da uđete samo ako ste pozvani. Videla sam ga kako sedi u crnoj dukserici, sa crnim kačketom i naši pogledi su se sreli", objasnila je ona.

Nakon toga, Leov menadžer joj je prišao i rekao da glumac želi da priča sa njom i odveo ju je do njegovog stola.

Poljubac sa njim opisala je kao prosečan.

"Bilo je u redu, ali definitivno nije najbolji koji sam imala", objasnila je ona. Zatim je pozvana da ode sa njim kući, ali ga je odbila.

"Reagovao je veoma šokirano. Naravno da nije navikao na to. Kada sam rekla da ga ne poznajem dovoljno dobro, odgovorio je slatko. Poštujem to. Nakon toga se okrenuo drugoj devojci i odveo je kući", rekla je Plejbojeva zečica.

Hajk Konings je rekla da, iako nije spavala sa Leom, imala je nekoliko prijateljica koje su provele noć sa njim i tvrdile su da on ima neke upitne preferencije u spavaćoj sobi.

„Jedna prijateljica je rekla da je držao slušalice tokom seksa jer nije želeo da je čuje. A druga je rekla da joj je čak stavio jastuk na glavu", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

''Dikaprio je PREVIŠE STAR I PREVIŠE UVRNUT'' Plejboj zečica otkriva JEZIVE NAVIKE glumca U KREVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024

Hieke Konings, 22-godišnji model, javno govori o glumčevim najintimnijim tjanama i on sigurno neće biti srećan povodom toga...Hieke Konings, holandska ''Plejboj'' manekenka otkriva, ne toliko sočne, tajne o tome kakav je doživljaj biti sa legendarnim glumcem Leonardom Dikapriom. San mnogih žena...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Plejbojeva zečica ocrnila Leonarda Dikaprija

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2024

Plejbojev model Hajk Konings, koja ima 22 godine, ocrnila je Leonarda Dikaprija, nakon što se ljubila sa njim u noćnom izlasku u Los Anđelesu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.