Dikaprio je PREVIŠE STAR I PREVIŠE UVRNUT Plejboj zečica otkriva JEZIVE NAVIKE glumca U KREVETU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:31

''Dikaprio je PREVIŠE STAR I PREVIŠE UVRNUT'' Plejboj zečica otkriva JEZIVE NAVIKE glumca U KREVETU

Hieke Konings, 22-godišnji model, javno govori o glumčevim najintimnijim tjanama i on sigurno neće biti srećan povodom toga.

Hieke Konings, holandska ''Plejboj'' manekenka otkriva, ne toliko sočne, tajne o tome kakav je doživljaj biti sa legendarnim glumcem Leonardom Dikapriom. San mnogih žena - počinje da zvuči više kao košmar, po njenim rečima. Naime, tokom izlaska u jednom od najekskluzivnijih klubova u Los Anđelesu, manekenki je prišao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dikapriov menadžer i objasnio da bi glumac voleo da je upozna.

Hieke je tada Leonardu kroz šalu rekla da zna za njegovu tajnu - da izlazi jedino sa devojkama mlađim od 25, na šta joj je on odgovorio: "Kriv sam!"

- Onda smo se poljubili, bilo je OK, ali ni blizu najboljeg poljupca u mom životu. Pozvao me da odem s njim kući, ali sam to odbila. Bio je šokiran, nije navikao valjda, ali je bio ljubazan - otkrila je manekenka.

A post shared by ♥ HIEKE ♥ (@hieke_konings)

- Posle toga je prišao nekoj drugoj devojci i otišao s njom kući. Neke moje prijateljice su spavale s Leonardom i rekle su da ima bizarnu naviku u krevetu. Jedna mi je ispričala da je svo vreme držao slušalice u ušima ‘kako je ne bi morao da sluša‘, a drugoj je stavio jastuk na glavu - ispričala je Hieke.

- Definitivno je previše star i previše uvrnut - završila je Plejbojeva manekenka.

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.