Playboy gasi štampano izdanje

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 19.Mar.2020, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Playboy gasi štampano izdanje

Posle 67 godina od kada ga je Hju Hefner osnovao, najpoznatiji magazin za muškarce naišao je na preveliku prepreku u obliku globalne pandemije Kovida-19.

To ne znači da će Playboy prekinuti sa postojanjem, već će preći na digitalnu platformu.

Iz časopisa navode da će prioritet biti onlajn izdanje, a da se takođe planira i povremeno objavljivanje specijalnih izdanja u štampanom formatu.

Izvor: RTS
Pogledaj vesti o: Playboy,   Coronavirus

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Playboy prestaje da izlazi posle 66 godina – Korona mu presudila

Izvor: Domino Magazin, 19.Mar.2020

Zbog korona virusa i ekonomskih poteškoća čuveni Playboy časopis za muškarce prestaje da izlazi. Osnovao ga je Hju Hefner 1953. godine. Prolećno izdanje za ovu godinu biće poslednje štampano izdanje Playboya. Iz rukovodstva najavljuju da će povremeno ipak biti štampanih izdanja. Digitalno izdanje...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.