Izvisila u Zvezdama Granda, pa se SLIKALA ZA PLEJBOJ i ušla na Farmu: Evo GDE JE DANAS pevačica koju pamte po vezi sa odbojkašem

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2022, 07:53

Izvisila u Zvezdama Granda, pa se SLIKALA ZA PLEJBOJ i ušla na Farmu: Evo GDE JE DANAS pevačica koju pamte po vezi sa odbojkašem

Iako njen plasman nije bio toliko zavidan, mnogi su je zapamtili zbog njenog izgleda.

Jelena Jovanović bila je učesnica takmičenja “Zvezde Granda“, 2008. i 2009. godine, ali u istom takmičenju nije visoko kotirana.

Nakon toga Jelena je odlučila da gradi svoju karijeru sama, bez ijedne produkcije iza sebe. Dok je u tom trenutku gradila svoju karijeru i izbacivala razne singlove odlučila je i da se skine za naslovnicu srpskog “Plejboja“. Kako bi joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napredovala karijera, 2013. godine je odlučila da uđe u petu sezonu rijalitija “Farma“.

Njeno učešće u rijalitiju “Farma“ je bilo veoma zapaženo, jer je u pomenutom rijalitiju ozvaničila svoju vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem. U toj sezoni pobednica rijalitija bila je Jelena Golubović, a Jelena je svoju vezu nastavila i nakon rijalitija, ali je ubrzo i na nju stavila tačku.

Kao učesnica rijalitija, Jovanovićeva ističe da joj je rijaliti u Lisovićima kako pomogao tako i odmogao.

“Mislim da je i prva “Farma“ bila previše za mene, tako da ne bih ponovo učestvovala, a trenutno nemam potrebu ni za tim. Svakako ću se odazvati pozivu da budem gost, ukoliko budem bila pozvana“, rekla je Jelena nakon učešća u rijalitiju za Srbija Danas.

A post shared by Akustične svirke | JJ (@jelenajovanovicmusic)

Nakon učešća na “Farmi“, pevačica je definitivno stavila tačku na rijaliti. Danas često sa svojim pratiocima na društvenoj mreži podeli raznorazne akustične verzije pesama, a sudeći po komentarima Jelena izgleda "nikad lepše, srećnije i bolje".
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.