ŽENAMA PRISTUP ZABRANJEN

Izvor: Kurir, 08.Okt.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽENAMA PRISTUP ZABRANJEN

Večiti dečaci! Ako smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini-frižider pun piva u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske kuće ili u garaži dovoljni da taj prostor nazovete muškim brlogom, grdno se varate.

Večiti dečaci!

Ako smatrate da su plazma TV od 82 centimetra i mini-frižider pun piva u vašoj spavaćoj sobi u potkrovlju roditeljske >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kuće ili u garaži dovoljni da taj prostor nazovete muškim brlogom, grdno se varate.

Internet je prepun stranica posvećenih glorifikovanju samačkog načina života bez obaveza. Po uzoru na kultnu britansku seriju „Nepristojni ljudi“, u kojoj glavni likovi, Geri i Toni, pokušavaju da se izbore sa ženama i njihovom potrebom da sređuju prostor u kom žive, ovi sajtovi su puni saveta kako da od garaže ili tavana napravite svoj raj.

Stolovi za bilijar, predmeti koji svetle u mraku, vrhunska hajtek oprema i kolekcije muzičkih nstrumenata kojih se ne bi postideo ni dobar muzički studio, samo su neke od ideja za uređenje muške jazbine.

Ukoliko i sami tražite ideju kako da uredite vlastiti „brlog“, donosimo vam nekoliko ideja. Naravno, ženama koje ne shvataju da su svi muškarci duboko u sebi samo sedmogodišnji klinci, pristup strogo zabranjen!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.