VELIKI ŠMEKERI: Momci iz Novog Sada davali ocene devojkama - sto, kafana i prazne krigle piva oličenje seljačizma (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2022, 20:40

"VELIKI" ŠMEKERI: Momci iz Novog Sada davali ocene devojkama - sto, kafana i prazne krigle piva oličenje seljačizma (VIDEO)

Sve ovo se događa dok u pozadini idu stihovi: "Mi, Balkanci nigde nismo stranci, gde god bili, mi smo prvaci"

Na TikToku se pojavio snimak iz Novog Sada koji je izazvao pravu buru na ovoj društvenoj mreži, a koji je za kratak vremenski period dobio preko pola miliona pregleda.

Naime, na snimku ispred jedne kladionice sedi grupa momaka koji u rukama drže velike papire na kojima su ispisani brojevi. Kada prođu devojke pored njih, ovi momci podignu papir sa određenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brojem kako bi "ocenili" izged devojaka dok se svi zajedno smeju.

. Kao što smo već napisali, ovaj video je ubrzo postao viralan, ima preko pola miliona pregleda, ali i preko 30.000 lajkova.

Bilo je dosta komentara koji uopšte nisu "na strani" ovih momaka, a ovo su samo neki od njih:

"Prejadno", "Koliko bi tek bilo smešno da one ocenjuju njih", "Šta bi bilo da neko ocenjuje vaše majke ili sestre?"...

A bilo je i onih koji misle kako su ovi momci "kraljevi humora":

"Kraljevi, hahaha", "Plačem", "Odavno nisam video nešto bolje na TikToku, bravo, momci"!
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Scena iz NS zapalila mreže, poraz muškog roda ili samo dobra fora? (VIDEO)

Izvor: Luftika.rs, 19.Maj.2022, 08:51

Na TikToku se nedavno pojavio snimak iz Novog Sada koji je izazvao pravu buru na ovoj društvenoj mreži, a koji je za kratak vremenski period dobio preko pola miliona pregleda.. Naime, na snimku ispred jedne kladionice sedi grupa momaka koji u rukama drže velike papire na kojima su ispisani određeni...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.