Ubio kolege zbog otkaza

Izvor: RTS, 03.Avg.2010, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubio kolege zbog otkaza

Radnik jedne kompanije za distribuciju piva u američkoj saveznoj državi Konektikat zbog otkaza ubio osam kolega, pa izvršio samoubistvo.

Vozač u jednoj kompaniji za distribuciju piva u gradu Mančesteru u američkoj državi Konektikat ubio je osmoro svojih kolega pošto je dobio otkaz, naveli su zvaničnici.

Vozač se nakon toga ubio, potvrdile su vlasti Konektikata.

On je nekoliko godina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << radio kao vozač u firmi za distribuciju piva "Hartford distributeri" i nedavno je bio pozvan pred disciplinsku komisiju, rekao je jedan zvaničnik lokalnog sindikata koji je bio prisutan u trenutku napada.

Taj zvaničnik nije želeo da kaže zašto je protiv vozača pokrenut disciplinski postupak.

U trenutku u kom je vozač otvorio vatru, u skladišu "Hartforda" bilo je između 50 i 70 ljudi, jer je bila promena smene.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otpušteni vozač ubio osam kolega

Izvor: B92, 03.Avg.2010

Mančester -- Vozač u kompaniji za distribuciju piva u Mančesteru u američkoj državi Konektikat ubio je osmoro svojih kolega pošto je dobio otkaz, naveli su zvaničnici... Taj vozač se nakon toga ubio, potvrdile su vlasti Konektikata...On je nekoliko godina radio kao vozač u firmi za distribuciju...

Nastavak na B92...

Vozač ubio osam radnika firme iz koje je otpušten

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 00:40

Vozač u jednoj kompaniji za distribuciju piva u gradu Mančesteru u američkoj državi Konektikat, ubio je danas osmoro svojih kolega, a zatim izvršio samoubistvo, pošto je dobio otkaz, naveli su zvaničnici...On je nekoliko godina radio kao vozač u firmi za distribuciju piva Hartford distributeri...

Nastavak na Blic...

Pobio osmoro kolega pa izvršio samoubistvo

Izvor: Radio 021, 04.Avg.2010

Jedan crni radnik preduzeća za distribuciju piva, u američkoj saveznoj državi Konektikat, Omar Tornton, koji se žalio na rasno zlostavljanje na poslu, ubio je iz vatrenog oružja osam kolega a onda i sebe, kada je otpušten s posla, saopštile su lokalne vlasti.

Nastavak na Radio 021...

Zbog otkaza ubio 8 kolega pa sebe

Izvor: B92, 04.Avg.2010

Mančester -- Vozač jedne kompanije za distribuciju piva u Mančesteru u američkoj državi Konektikat, pošto je dobio otkaz, ubio je osmoro kolega, a nakon toga i sebe... On je nekoliko godina radio kao vozač u firmi za distribuciju piva "Hartford distributeri" i nedavno je bio pozvan pred disciplinsku...

Nastavak na B92...

Nezadovoljni radnik ubio osam kolega pa počinio samoubistvo

Izvor: Capital.ba, 04.Avg.2010

NJUJORK, Naoružani muškarac koji je otvorio vatru na radnike kompanije za distribuciju piva i vina u državi Connecticutu na sjeveroistoku SAD-a ubio je osam kolega, a zatim presudio sam sebi, objavila je policija nakon prvih izvještaja koji su govorili o troje mrtvih i troje ranjenih. Kompanija Hartford...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.