Ubio kolege zbog otkaza

Radnik jedne kompanije za distribuciju piva u američkoj saveznoj državi Konektikat zbog otkaza ubio osam kolega, pa izvršio samoubistvo.

Vozač u jednoj kompaniji za distribuciju piva u gradu Mančesteru u američkoj državi Konektikat ubio je osmoro svojih kolega pošto je dobio otkaz, naveli su zvaničnici.

Vozač se nakon toga ubio, potvrdile su vlasti Konektikata.

On je nekoliko godina radio kao vozač u firmi za distribuciju piva "Hartford distributeri" i nedavno je bio pozvan pred disciplinsku komisiju, rekao je jedan zvaničnik lokalnog sindikata koji je bio prisutan u trenutku napada.

Taj zvaničnik nije želeo da kaže zašto je protiv vozača pokrenut disciplinski postupak.

U trenutku u kom je vozač otvorio vatru, u skladišu "Hartforda" bilo je između 50 i 70 ljudi, jer je bila promena smene.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара