Izvor: 021info.rs, 24.Maj.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Takmicenje kućnih pivara u Novom Sadu

Takmičenje kućnih pivara održaće se danas i sutra, 24. i 25. maja, od 16 časova, na Sokolskim terenima, iza Pozorišta Mladih (Partizan II).   Uz muzički program i dva dana suđenja biće proglašeno najbolje "hombruv" pivo.  Probaćete craft piva koja nemate svaki dan priliku da pijete a neka piva će biti premijerno predstavljena na ovom događaju.    Proglašenje pobednika i najboljih piva u stilovima, koje su spremali naši i inostrani kućni pivari, pokriće novosadski DJ-vi i bendovi.         
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na 021info.rs...






Povezane vesti

Međunarodna umetnička kolonija Panonski biseri

Izvor: 021info.rs, 24.Maj.2019

Međunarodna umetnička kolonija pod nazivom Panonski biseri svečano će biti otvorena sutra, 25. maja, u 11 časova u Amfiteatru SPENS-a.    Koloniju organizuje Savez književnika u otadžbini i rasejanju.     Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovaće svečanom otvaranju...

Nastavak na 021info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 021info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 021info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.