Štuke pre Patke u Zrenjaninu

Izvor: B92, 11.Avg.2010, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štuke pre Patke u Zrenjaninu

Sarajevski rock sastav Letu štuke nastupiće 25. avgusta, pre glavnih zvezda večeri novosadskih pankera Pekinške patke, na "Danima piva" u Zrenjaninu.

"Nastup u sredu od 21h na zrenjaninskom Žitnom trgu, gde besplatne svirke na 'Danima piva' tradicionalno svako veče privuku na hiljade i hiljade posetilaca, sjajna je prilika za sastav frontmena Dine Šarana da se prvi put predstavi publici u ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije", navodi promoter LongPlay.

Poslednji album benda Letu Štuke objavljen je 2008. godine. Na albumu „Proteini i ugljikohidrati" izdvojio se hit „Sunce" u kome gostuje Darko Rundek.

Za pesmu "Mali" sa tog albuma snimljen je i spot prošlog marta na prvom samostalnom koncertu benda u Beogradu, održanog u Domu omladine, a gosti koncerta bili su njihovi veliki obožavaoci, srpski glumci, Srđan Žika Todorović i Sergej Trifunović.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aerodrom posle 25 godina u Srbiji

Izvor: NaDlanu.com, 11.Avg.2010

BEOGRAD, 11. avgusta 2010. (Beta) - Hrvatski rok pevač i gitarista Jurica Pađen i njegov sastav "Aerodrom" nastupiće posle 25 godina prvi put u Srbiji 19. avgusta na beogradskom "Bir festu". "Poslednji put 'Aerodrom' je bio u Beogradu mislim negde 1985. godine u Studentskom kulturnom centru. Publika...

Nastavak na NaDlanu.com...

Zrenjanin: Letu štuke pre Pekinške patke

Izvor: Mondo, 11.Avg.2010

Sarajevski rok sastav Letu štuke nastupiće 25. avgusta uveče pre glavnih zvezda večeri novosadskih pankera Pekinške patke na "Danima piva" u Zrenjaninu.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.