Kultura

Sreda, 11.08.2010.

12:14

Štuke pre Patke u Zrenjaninu

Sarajevski rock sastav Letu štuke nastupiće 25. avgusta, pre glavnih zvezda večeri novosadskih pankera Pekinške patke, na "Danima piva" u Zrenjaninu.

Izvor: B92

Default images

"Nastup u sredu od 21h na zrenjaninskom Žitnom trgu, gde besplatne svirke na 'Danima piva' tradicionalno svako veče privuku na hiljade i hiljade posetilaca, sjajna je prilika za sastav frontmena Dine Šarana da se prvi put predstavi publici u ovom delu Srbije", navodi promoter LongPlay.

Poslednji album benda Letu Štuke objavljen je 2008. godine. Na albumu „Proteini i ugljikohidrati“ izdvojio se hit „Sunce“ u kome gostuje Darko Rundek.

Za pesmu "Mali" sa tog albuma snimljen je i spot prošlog marta na prvom samostalnom koncertu benda u Beogradu, održanog u Domu omladine, a gosti koncerta bili su njihovi veliki obožavaoci, srpski glumci, Srđan Žika Todorović i Sergej Trifunović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: