Smršati lako - Rakitić zna kako!

Izvor: Sportske.net, 07.Okt.2018, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smršati lako - Rakitić zna kako!

Male promene u stilu života dovele Hrvata do odlične forme.

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić postao je fudbaler sa najviše odigranih minuta u Primeri od početka 2018. godine, ali to nije jedino u čemu je impresivan.

On je jedan od onih fudbalera koji ubedljivo najviše pretrči na terenu u gotovo svakoj utakmici, distanca retko kada bude ispod deset kilometara po meču.

Možda i najveći razlog tome jeste njegov način ishrane pošto je u potpunosti izbacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pastu, hleb i slatkiše pošto je pre toga već prestao da konzumira peciva, čokoladu i pivo.

Na taj način je od početka sezone smršao dva kila potpuno prirodnim putem.

"Novi način ishrane mi pomaže mnogo, osećam se lakše na treningu i bolje se prioremam za mečeve", kazao je hrvatski reprezentativac nedavno.

Da mu ne ide loše od starta sezone govori i ona "lepotica" u meču Lige šampiona protiv Totenhema.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.