Sa Miletom Kekinom na pivo, pa onda zajedno po autogram kod Pekinške patke

Izvor: Rocksvirke.com, 21.Jun.2012, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Miletom Kekinom na pivo, pa onda zajedno po autogram kod Pekinške patke

„Ortačka karta“ (manja cena jedne ulaznice koja važi za dve osobe) koju su ponudili organizatori koncerta Hladnog piva u Nišu, zakazanog za 29. jun, ozbiljno preti da postane najbolji izum posle litarske krigle. Četvoro fanova sa dve kupljene „ortačke karte“ dobiće priliku da sa frontmenom Hladnog piva Miletom Kekinom, podele njegovu nostalgiju za vojničkim danima koje je služio u Nišu i da se sa njim druže pre koncerta u dvorištu „Banovine.“
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na Rocksvirke.com...






Povezane vesti

Družite se sa Miletom Kekinom

Izvor: Popboks, 21.Jun.2012

Hladno pivo će svirati 29. juna u Nišu u dvorište Banovine, a četvoro fanova sa kupljene dve Ortačke karte dobiće priliku da se pre koncerta druže sa frontmenom Miletom Kekinom.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Rocksvirke.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Rocksvirke.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.