Pucnjava u niškoj pivnici, jedna osoba teško ranjena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2011, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u niškoj pivnici, jedna osoba teško ranjena

NIŠ -

Jedna osoba je teško povređena u pucnjavi u niškoj pivnici u Dušanovoj ulici, rekla je danas portparol Policijske uprave u tom gradu Lidija Pavlović.

Nepoznata osoba upala je u pivnicu oko ponoći i ispalila više hitaca u povređenog, koji je odmah prebačen u Klinički centar u Nišu i nije životno ugrožen.

Pavlović je rekla da policija intezivno radi na rasvetljavanju incidenta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UPAO U PIVNICU I IZREŠETAO GOSTA

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011

NIŠ - Preživeo tri metka. U pucnjavi koja se dogodila u bašti pivnice „Bumerang“ u blizini niškog parka Čair teško je ranjen N. J. (34). Maskirani napadač je posle pucnjave pobegao, a ranjeni N. J. prebačen je u bolnicu. Njegov život, kako se saznaje, nije u opasnosti...NIŠ - Preživeo...

Nastavak na Kurir...

Uleteo u pivnicu i izrešetao gosta

Izvor: Glas javnosti, 07.Avg.2011, 07:06

NIŠ - Jedna osoba je teško povređena u pucnjavi u niškoj pivnici u Dušanovoj ulici...Nepoznata osoba upala je u pivnicu oko ponoći u petak i ispalila više hitaca u povređenog, koji je odmah prebačen u Klinički centar u Nišu i nije životno ugrožen...Portparol Policijske uprave u tom gradu...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.