UPAO U PIVNICU I IZREŠETAO GOSTA

Izvor: Kurir, 06.Avg.2011, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPAO U PIVNICU I IZREŠETAO GOSTA

NIŠ - Preživeo tri metka. U pucnjavi koja se dogodila u bašti pivnice „Bumerang“ u blizini niškog parka Čair teško je ranjen N. J. (34). Maskirani napadač je posle pucnjave pobegao, a ranjeni N. J. prebačen je u bolnicu. Njegov život, kako se saznaje, nije u opasnosti.

NIŠ - Preživeo tri metka.

U pucnjavi koja se dogodila u bašti pivnice „Bumerang“ u blizini niškog parka Čair >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << teško je ranjen N. J. (34). Maskirani napadač je posle pucnjave pobegao, a ranjeni N. J. prebačen je u bolnicu. Njegov život, kako se saznaje, nije u opasnosti.

Sve se odigralo u petak u 23.55, dok je N. J. s društvom sedeo u letnjoj bašti pivnice.

- U baštu je ušao muškarac maskiran „fantomkom“, izvadio je pištolj i počeo da puca.

Ispalio je više hitaca u mladića koji je sedeo s društvom, a onda je pobegao ka Čairu - kazala je Tamara Savić-Cvetanović, portparol Višeg suda u Nišu.

Ubrzo su ovaj deo grada blokirale jake policijske snage, ali je ipak uspeo da umakne.

Na licu mesta nađene su tri čaure.

- N. J. ima jednu ustrelnu i dve prostrelne rane u butinama. Reč je o teškim povredama. Niko drugi nije povređen jer je napadač ciljao samo u N. J. - rekla je Savić Cvetanović.

(M. S.)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.