Pivari Srbije kampanju Trezno i oprezno, izaberi odgovorno rade i u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2018, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pivari Srbije kampanju "Trezno i oprezno, izaberi odgovorno" rade i u Nišu

Kako bi podstakli građane da odgovorno konzumiraju alkohol, U Nišu će biti održana radionica na tu temu, u petak 4. oktobra u sali 8 Rektorata Univerziteta, od 17 do 20 sati. U pitanju je deo kampanje “Trezno i oprezno, izaberi odgovorno” Udruženja pivara Srbije koju organizuju širom zemlje.

Znanja o bezbednoj konzumaciji alkohola, veštine potrebne za prepoznavanje i reagovanje u situacijama koje su posledica neumerenog i neodgovornog konzumiranja alkohola, kako navode >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << organizatori, deo je onoga što će učesnici radionice dobiti. Povod kampanje je Svetski dan odgovorne konzumacije piva, koji se od 2015. godine obeležava svakog 16. septembra u skoro 100 država sveta.

Cilj kampanje je podizanje svesti i edukacija javnosti o umerenoj i odgovornoj konzumaciji piva. U saradnji sa NVO ReGeneracija i uz podršku AIESEC organizacije vođene od strane mladih, organizuje se radionica o odgovornoj konzumaciji - navode organizatori.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka bit.ly/treznoiopreznoNIŠ.

Pored Niša, radionice će biti održane i u Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.