Partibrejkers i Džajkovski na Bir festu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2010, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Partibrejkers" i Džajkovski na "Bir festu"

U okviru muzičkog programa prve večeri beogradskog festivala piva, pred oko 120.000 posetilaca, nastupili su domaći rok bend "Partibrejkersi" i makedonski muzičar Kiril Džajkovski.

Frontmen grupe "Partibrejkersi" Cane Kostić započeo je nastup svog benda pozdravljajući publiku na svoj prepoznatljiv način rečima "Dobro veče, deco ječma i hmelja".

U toku jednočasovnog nastupa, "Partibrejkersi" su izveli >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << hitove "Hoću da znam", "Kreni prema meni", "Put za jug", "1000 godina".

Potom je pred publiku na "Bir festu" izašao je makenonski muzičar Kiril Džajkovski i izveo kompozicije koje su spoj makenodske etno muzike i elektronike. Pre njih, prve večeri festivala nastupili su grupa "Instant karma" iz Srbije, Zdenka Kovačiček iz Hrvatske i bluz pevačica Ana Popović.

U okviru festivalskog prostora posetioci mogu uživati u ukusima 28 vrsta piva, čije se cene kreću od 120 do 250 dinara. Za vreme trajanja festivala i ove godine, biće sprovedena kampanja "Biram da recikliram", u okviru koje posetioci za 15 praznih limenki dobijaju vaučer kojim uz jedno kupljeno pivo drugo dobijaju gratis.

Na osmom "Bir festu" koji traje do 22. avgusta, nastupiće više od 40 izvođača, a očekuje se oko 800.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva.

Tokom pet dana festivala, nastupiće, između ostalih, "Bajaga i Instruktori", "Riblja Čorba", Dejan Cukić, Bilja Krstić, "S.A.R.S", "YU-grupa", "Legende", "Sunshine", kao i zvezde iz okruženja - "Panktri" i "Sidartha" iz Slovenije, Neno Belan iz Hrvatske.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.