Od*ebi od mene, nadrndani stvore! Imaš mišiće, a najveća si žena! Zadrugarka ŽESTOKO vikala, a evo kako joj je on UZVRATIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Od*ebi od mene, nadrndani stvore! Imaš mišiće, a najveća si žena!" Zadrugarka ŽESTOKO vikala, a evo kako joj je on UZVRATIO

Interesantno

Mima Živković je ušla u verbalni sukob sa Nikolom Orozovićem i prekorela ga što je ogovarao rijaliti cimerku, Ivanu Krunić i rekao kako je nesposobna, a pritom se druži sa njom.

Orozović nije bio raspoložen za sukob, pa je samo drsko uzvratio Živkovićevoj da ga ostavi na miru.

- Najveće mišiće ovde imaš, a najveća si žena. Treba žena da ti malo bude robinja - vikala je Mima na Orozovića.

- Pustio sam je za 600 dinara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za budžet. Idi puši i pij pivo. Mima, odj*bi od mene - odbrusio joj je Orozović.

- Odj*bi ti od mene. Ima mišiće da otvori vrata i to je sve. Nadrndani stvor, Indijanac. Ti ćeš mene da upoređuješ sa Adžićem - besnela je Mima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.