Nikada u životu nisam popio pivo. Zamislite u kakav HAOS bih se pretvorio da jesam!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nikada u životu nisam popio pivo. Zamislite u kakav HAOS bih se pretvorio da jesam!"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da bi, u tom slučaju, bio najgori na svetu.

Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas da ne pije alkoholna pića, našalivši se da bi se "pretvorio u haos" kada bi se odao alkoholu.

- Mogu iskreno da kažem da nikada u životu nisam popio pivo i to je jedna od mojih dobrih strana. A da jesam, možete li zamisliti u kakav bih se haos pretvorio? Bio bih najgori na svetu - rekao je Tramp, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << AP.

On je to izjavio govoreći o svojim navikama kad je o piću reč, na konferenciji za novinare na kojoj se osvrnuo na komentar kandidata za sudiju Vrhovnog suda Breta Kavanoa o konzumiranju piva u srednjoj školi i na koledžu.

Trampov stariji brat, Fred Džej Ar, preminuo je nakon mučne borbe sa alkoholizmom, napominje američka agencija.

Donald Tramp, koji kaže da je izvukao pouke iz Fredovog iskustva, brata je ranije opisivao kao "sjajnog momka", ali i čoveka koji "ima problem sa alkoholom".

Pratite nas na našem instagramu Srbijadanas.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ljudi su se iz straha zavlačili ispod automobila i rafova: Žestok obračun bandi u SAD (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 09:05

Pucnjava na benzinskoj stanici u Sent Luisu..Policija savezne američke države Misuri, objavila je šokantan snimak obračuna lokalnih bandi u gradu Sent Luis..."Nikada u životu nisam popio pivo. Zamislite u kakav HAOS bih se pretvorio da jesam!"..Na snimku se jasno može videti obračun lokalnih afroameričkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.