Naučite kako da nacrtate Snupija

Izvor: Blic, 11.Avg.2015, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naučite kako da nacrtate Snupija

Snupi je jedan od njpoznatijih crtanih junaka ikada a da li ste se ikada zapitali kako nastaje simpatični bigl.

Snupi voli pivo i picu, mrzi slatkiše sa kokosom, klaustofobičan je u visokoj travi i užasno se plaši ledenica. Jedan od njegovih hobija je da čita epski roman Lava Tolstoja “Rat i mir”. Snupi ume da uhvati sapunicu, a može da čuje kada neko jede kolačiće na daljinu... On je pas kog biste samo poželeli.

Jedan od ilustratora popularnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << crtanog filma pokazao je kako ovaj neobični pas nastaje.

Inače, Snupi ovog meseca slavi rođendan a pre premijere filma “Snupi i Čarli Braun - film o Klinjama 3D” organizovana je velika proslava koja će narednog vikenda biti održana i u Kragujevcu i Nišu.

Zanimljivo je da su film producirali sin i unuk Čarlsa Šulca, tvorca Snupija.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.