Prvi bigl na Mesecu

Izvor: Danas, 10.Avg.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi bigl na Mesecu

Rođendan najpoznatijeg bigla na svetu - Snupija, proslavljen je juče u Beogradu. Tokom proteklog vikenda kod Terazijske česme svi prolaznici su imali priliku da se fotografišu sa omiljenim junacima iz filma "Snupi i Čarli Braun - film o Klinjama" i tako osvoje velikog plišanog Snupija, a ovaj Snupijev karavan, kreiran povodom rođendana crno-belog psa i filma koji stiže u novembru, sledećeg vikenda posetiće Kragujevac (ulica Kralja Petra I), a nakon toga i Niš.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Naučite kako da nacrtate Snupija

Izvor: Blic, 11.Avg.2015, 11:57

Snupi je jedan od njpoznatijih crtanih junaka ikada a da li ste se ikada zapitali kako nastaje simpatični bigl...Snupi voli pivo i picu, mrzi slatkiše sa kokosom, klaustofobičan je u visokoj travi i užasno se plaši ledenica. Jedan od njegovih hobija je da čita epski roman Lava Tolstoja “Rat i...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.