NAJAVLJEN 15. BEER FEST: Rekordna poseta uz Čorbu, Galiju, Van Gog, Hladno pivo, S.A.R.S... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVLJEN 15. BEER FEST: Rekordna poseta uz Čorbu, Galiju, Van Gog, Hladno pivo, S.A.R.S... (VIDEO)

Spektakl će upotpuniti i inostrane zvezde - Stereo MC's i Asian Dub Foundation.

Od 16. do 20. avgusta na beogradskom Ušću održaće se 15. Beer Fest na kojem organizatori očekuju rekordnu posetu.

Uz veliki izbor piva i raznovrsnu muziku, Beograđani i njihovi gosti uživaće svakoga dana od 18 časova, pa do ranih jutarnjih sati. U sredu i četvrtak program će trajati do dva sata iza ponoći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u petak i subotu svirka će potrajati do četiri ujutro.

Prvog dana festivala, u sredu, 16. avgusta nastupaju, između ostalih, Asian Dub Foundation, Van Gogh i Galija, a u četvrtak Mortal kombat, Riblja čorba, Direktori...

Program u petak obeležiće Škrtice, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i Brkovi. U subotu nastupaju Ničim izazavan, Darko Rundek, Goblini, S.A.R.S i Kerber. Festival se zatvara u nedelju celovečernjim koncertom Plavog orkestra, kao i nastupima Del Arno Benda, trubača Dejana Petrovića i njegovog Big benda, a poslednji će nastupiti sastav Kal.

Na konferenciji za novinare u Jugoslovenskoj kinoteci jedan od osnovača Beer Festa Dejan Grastić kazao je da organizatori na 15. festivalu "ispituju granice" i već se pripremaju za sledeći.

Ministar turizma Rasim Ljajić podsetio je da Beer Fest jedna od najposećenijih mainfestacija u Srbiji.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kazao je da je broj turista u Beogradu u porastu i da će tokom ove godine zarada od turizma dostići 900 miliona evra, a sledeće godine se očekuje da ta suma premaši milijardu.

Direktor Beo-kom servisa Darko Glavaš najavio je da će za vreme trajanja eer Festa na snazi biti i izmene saobraćaja koje će trajati dva sata pre početka, za vreme programa, kao i dva sta po završetku programa. Detaljnije informacije biće objavljene u petak na sajtovima nadležnih gradskih službi.

U ime muzičara, reč je imao Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, koji je, između ostalog, poželeo da Beer Fest potraje i narednih 15 i više godina.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.