„LAV na gajbi“: Točilica za pivo na vašoj adresi!

Izvor: marketingITD.com, 31.Mar.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„LAV na gajbi“: Točilica za pivo na vašoj adresi!

U petak uveče, 28. marta, Lav Pivo je organizovao poluzatvoreno #TocilicaUp okupljanje, na kojem su predstavili svoju novu akciju naručivanja točilice na gajbu. Događaj je organizovan u skladu sa akcijom: na privatnoj beogradskoj gajbi - dakle, u jednom beogradskom stanu, a domaćin je bio poznati tviteraš @NichimIzazvan. Gosti su se prvo upoznali sa korišćenjem točilice i pravilnim sipanjem piva iz nje, a predstavljena im je i „Točilica na gajbu“ - mogućnost naručivanja burića piva i putem Twittera.

Kako funkcioniše iznajmljivanje točilice za pivo?Bilo koji povod da je u pitanju (rođendan, slava, godišnjica, okupljanje za nedeljno gledanje fudbala) za koji vam je potrebno više od jedne boce piva, kako se ne biste previše mlatretirali odlaskom u nabavku i nošenjem ambalaže (osim ako vam to nije poseban gušt) možete se prijaviti putem  Lav Pivo Facebook stranice ili putem Twittera, tako što ćete pisati nalogu @LavPivo (ne zaboravite da ih zapratite kako biste mogli da komunicirate putem direktnih poruka):
I jos jednom, za sve koji zele toceno na gajbu za neku zurku i slicno #tocilicaUP : pic.twitter.com/1oVwx8Sroz
— Lav Pivo (@LavPivo) March 28, 2014

Naravno, ukoliko ne želite da koristite društvene mreže, otvoren je i telefonski servis, dostupan 24 sata dnevno na broj  069LAVUKUCI, odnosno: 0695285824. Važno je naglasiti da se naručivanje, plaćanje i preuzimanje objavlja samo sa punoletnim licima.
Koliko je to u pivu? Jedno bure ima 20 litara, što je oko 40 velikih točenih piva (0,5l). Dakle: zavisi samo koliko možete da popijete (bez preterivanja) i sa tim u skladu se odredi koliko burića je potrebno da se naruči. Naručilac plaća broj naručenih burića piva, a Lav onda potpuno besplatno dostavi isporuku i izvrši montažu točilice u vašem prostoru. Dobijate kurs brzog točenja piva, a točilica se odnosi sledećeg dana, i – to je to. Akcija je još uvek u fazi testiranja i za sada pokriva samo teritoriju Beograda.
Za kraj, i malo statistike: Kako je prošao #TocilicaUp na društvenim mrežama?
Ukupno je poslato 256 tvitova koji su sadržali #TocilicaUp (od toga je 80 sadržalo fotografiju i/ili link), a pisalo ih je 78 različitih autora, koji u proseku imaju oko 3 000 pratilaca na ovoj mreži. Na Facebooku su javno objavljene 4 objave, dok je na Instagramu 18 fotografija imalo oznaku #TocilicaUp.
p.s. Alkohol je samo za punoletne, i odgovorne – alkohol i vožnja ne idu zajedno.
The post „LAV na gajbi“: Točilica za pivo na vašoj adresi! appeared first on marketingITD.

Nastavak na marketingITD.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta marketingITD.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta marketingITD.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.