Kirjos u svom stilu, kome su potrebni treneri? Dajte pivo

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 22:37

Kirjos u svom stilu, kome su potrebni treneri? Dajte pivo

Kirjos kaže da je angažovanje trenera bacanje novca?

Australijski teniser Nik Kirjos rekao je danas da je angažovanje trenera "besmisleno" i istakao da sumnja da će ikad osvojiti grend slem titulu.

Za razliku od većine najboljih tenisera sveta, Kirjos često putuje bez trenera, a to se verovatno neće promeniti uskoro.

"Mislim da je angožovanje trenera rasipanje novca, jer mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su preplaćeni. Obzirom gde sam trenutno u karijeri, mislim da je za trenera prekasno, a i ne volim da slušam tuđe savete, da budem iskren", rekao je Kirjos.

On je naveo i da sumnja da će osvojiti grend slem titulu.

"Ne verujem da moje telo može da izdrži sedam mečeva na grend slemu, igrajući tri do četiri sata svaki meč... Da mogu, radije bih nakon mečeva otišao na pivo. Samo želim da se opustim. Mislim da sport shvatate previše ozbiljno", rekao je Kirjos.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.