Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala

Izvor: Kontra magazin, 26.Jun.2012, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala

Omiljeno domaće pivo i najveći muzički događaj u Srbiji i regionu ove godine udružuju snage! Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala, a ugovor je potpisan na godinu dana. „Radujemo se ovogodišnjoj i budućoj saradnji sa Apatinskom pivarom i pozivamo sve ljude iz Srbije, regiona i iz celog sveta da zajedno uživamo u super atmosferi od 12. do 15. jula. Vidimo se na Exitu!” izjavio je Bojan Bošković, generalni menadžer Exit festivala. „Partnerstvom sa EXIT-om, najvećim muzičkim festivalom u Srbiji i regionu, Jelen Pivo želi da omogući odličan muzički program svim ljubiteljima piva i dobrog zvuka! Kao organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih događaja u zemlji, Apatinska pivara sa svojim vodećim brendom Jelen Pivom već godinama gradi snažne veze sa svojim potrošačima, pružajući im samo najbolje: od kvaliteta piva i usluga, pa do intezivnog angažovanja na obogaćivanju muzičkog života Srbije!“, navela je Sanja Obradović, brend menadžer za Jelen Pivo Jelen Pivo će posetiocima EXIT-a, na jednom od najvećih i najomiljenijih stejdževa - Jelen Fusion Stage-u obezbediti nastup najeminentnijih imena rock, pop i alternativne domaće i regionalne scene! Na bini koju posetioci festivala često nazivaju samom dušom Exita, za doček svitanja sa publikom, ove godine će biti zaduženi bendovi poput – The Toy Dolls, Buraka Som Sistema, Citizens, Obojeni Program, Električni orgazam, Eyesburn, Dječaci, Lollobrigida, Block Out, Jarboli, i mnogi drugi. Pored Jelen Fusion Stage-a, Jelen Pivo priprema i chill out zonu, omiljeno mesto za predah nakon više sati provoda svih „EXIT“-ovaca, kao i mesto na kome će moći da sa ekipom odigraju stoni fudbal uz omiljeno Jelen Pivo. Kroz pokroviteljstva koncerata, kao i kroz Jelen Live i Jelen Top 10, Jelen Pivo je stotinama hiljada ljudi donelo vrhunski rokenrol zvuk dovodeći brojna domaća i svetska muzička imena kao što su Mariliyn Manson, Metallica, Ian Brown, Guns’n Roses, Sleš, Happy Mondays, Garry Moore, Darko Rundek, Dado Topić, Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Darkwood Dub, Let 3, Hladno pivo, Plejboj, Obojeni Program, Marčelo, Iggy and The Stooges, Dinosaur Jr, The Lemoheads, The Rakes, The Fall, Echo The Bunnymen, Električni orgazam, Eyesburn, Majke, Jarboli, Repetitor, Hypnotized, Strip i mnoge, mnoge druge. Sve dodatne informacije možete naći na sajtu www.jelenpivo.com (http://www.jelenpivo.com) i www.exitfest.org (http://www.exitfest.org).

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala!

Izvor: Svet, 26.Jun.2012

Omiljeno domaće pivo i najveći muzički događaj u Srbiji i regionu ove godine udružuju snage! Jelen Pivo je novi partner EXIT festivala, a ugovor je potpisan na godinu dana. „Radujemo se ovogodišnjoj i budućoj saradnji sa Apatinskom pivarom i pozivamo sve ljude iz Srbije, regiona i iz celog sveta...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.