Istorijski dolazak Hladnog piva u Kragujevac

Izvor: Kontra magazin, 31.Maj.2011, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorijski dolazak Hladnog piva u Kragujevac

Zahvaljujući Arsenal festu Kragujevac će prvi od gradova Srbije 17. juna imati priliku da ugosti legendarno zagrebačko Hladno pivo na regionalnoj turneji povodom novog CD albuma Svijet glamura , imajući u vidu da je Hala sportova u Beogradu na redu dalekog 2. decembra, a Novi Sad je tek (možda) u fazi planiranja! Uz to drugo veče Arsenala u petak uveče u prostoru na otvorenom - Kneževom arsenalu, uz Del Arno bend, Orthodox Celts, Čoveka bez sluha i Darkšajns, imaće poseban značaj za Hladno pivo kao istorijski prvi nastup u preko 20 godina karijere u prestonici Šumadije Kragujevcu! Znaš, mi smo ograničeni na vrlo usko područje zbog našeg identičnog jezika kojeg svi koristimo, tako da prvi put kad sviraš u nekom gradu nakon 20 godina, to ti je uvijek nekako poseban osjećaj. Znamo da imamo jako puno fanova, jer smo dobili jako puno mejlova iz Kragujevca i jako se radujem zbog toga. Konačno nas mogu vidjeti uživo! , kaže frontmen Mile Kekin. Uz to, pevač starih hitova kao što su Bubašvabe , Pjevajte nešto ljubavno , Teško je ful biti kul", Kaži stari , Sreća i sada nove Ezoterije , priznaje da je odavno posredno ostvario kontakt sa Kragujevcem upravo preko jednog od njegovih najpoznatijih proizvoda - Fiće! Kragujevac je meni uvijek bio poznat po automobilima, a ja sam vozio fiću i zbog njega sam osakatio lijevi lakat. Kupio sam svojoj bivšoj djevojci fiću, a ja sam vozio audija starog 10 godina, i kad bih sjeo u njenog fiću, kad bih vrtio volan, svaki puta bih tako odalamio laktom! A pazi ja nisam visok čovjek, ja sam metar 66! Ali to je bilo, hebi ga, jer sam navikao na audi. Tako da sam ostavio lakat u fićeku, plus što sam mijenjao često dijelove što je svaki ponosni vlasnik fiće u životu prošao , priča Mile sa nostalgijom.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo,   Kragujevac

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promotivne cene za Arsenal Fest

Izvor: Šumadija Press, 31.Maj.2011

Prvi Arsenal Fest, koji se održava od 16. do 18. juna u Kragujevcu, na prostoru Kneževog arsenala iza stare upravne zgrade „Zastave“, okupiće uklupno 14 bendova iz Srbije i Hrvatske.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.