Izvor: RockSerbia.net, 14.Nov.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno Pivo poklanja karte slavljenicima

Hladno pivo i koncertna agencija Long Play odlučili su da kao rođendanski poklon svima koji 20 godina pune 22. novembra omoguće besplatan ulaz na koncert zagrebačkih rokera u beogradskoj Hali sportova! Pozivam sve koji 20. rođendan slave 22. 11. da to veče dođu na naš koncert u Hali sportova. Odlučili smo da svim slavljenicima damo besplatnu ulaznicu za našu rođendansku zabavu , poručuje fanovima pevač Hladnog piva Mile Kekin.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na RockSerbia.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srećan rođendan uz Hladno pivo!

Izvor: Mondo, 13.Nov.2008, 13:37

Hladno pivo poklanja ulaznice svima koji 22. novembra slave svoj 20. rođendan!

Nastavak na Mondo...

Hladno pivo kao rođendanski poklon

Izvor: Kontra magazin, 13.Nov.2008

Hladno pivo i koncertna agencija Long Play odlučili su da kao rođendanski poklon svima koji 20 godina pune 22. novembra omoguće besplatan ulaz na koncert zagrebačkih rokera u beogradskoj Hali sportova! Pozivam sve koji 20. rođendan slave 22. XI da to veče dođu na naš koncert u Hali sportova....

Nastavak na Kontra magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RockSerbia.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RockSerbia.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.