Grafički dizajn tima “The Crazy Fox Design”

Izvor: DIA.rs, 12.Sep.2010, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grafički dizajn tima “The Crazy Fox Design”

“The Crazy Fox Design” tim čine Ana Đorđević i SHpira - Jovan Obradović. Upoznali su se dok su radili u “Peter Gregson” studiju, gde su radili na mnogim zanimljivim projektima. Uvidevši da najbolje funkcionišu zajedno, posle nekog vremena odlučuju da krenu u samostalnu akciju, te je nastao 'TCFD' www.thecrazyfoxdesign.com.
Tekst koji sledi je napisan od strane tima ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu DIA.rs << studija:
The Crazy Fox Design radi na različitim projektima uglavnom grafičkog dizajna, svaki put sa jedinstvenim pristupom.

Majice za pivnicu “Gusan” su bile izazov, jer smo u jednoj ilustraciji želeli da obuhvatimo sve ono po čemu je poznata: pivo, list platana koji su ispred lokala, dobru muziku, stare stolice, hranu...

“Dis-Patch: Rocket No9”. Naš predlog dizajna na pitchu - hteli smo da isprobamo novi pristup, a u isto vreme da nastavimo putanju koju je postavio Nebojša Cvetković koji je radio prethodne dizajne za Dis-Patch.
“Live Well 360” je firma iz Kalifornije koja proizvodi fitness torbe Core koje su svojevrsna revolucija u fitness opremi danas. Za njih smo uradili patterne, business i product cards i još jedan deo njihove kampanje koji nije prikazan ovde.

“Crave” - logo, maskote, pattern, memorandum i koverat. Jednostavnom intervencijom smo od slova C dobili maskotu iz koje je dalje izašlo sve ostalo. Ovo je jedan od prvih projekata na kom smo radili zajedno kao TCFD.

www.dia.rs

Nastavak na DIA.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DIA.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DIA.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.