Dostavljač u sekundi razbio 480 boca piva i za to dobio nagradu

Izvor: B92, 11.Jun.2015, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostavljač u sekundi razbio 480 boca piva i za to dobio nagradu

Dostavljač imena Brajan, s kojim pivopije širom sveta najverovatnije još koji dan neće hteti da progovore nijednu reč, odlično je prošao uprkos šteti koju je načinio.

Naime, mladi Argentinac je pre nekoliko dana nehotice u nekoliko sekundi porazbijao 480 boca piva, a način na koji je "prosuo" gajbe toliko je nasmejao gledaoce da je snimak začas postao viralan.

Tako su ga primetili i čelnici pivare >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Quilmes", koji su nes(p)retnog Brajana odlučili da nagrade jer je kompaniji priuštio vrhunsku i besplatnu reklamu na društvenim mrežama.

U znak zahvalnosti su mu kupili karte za "Copa America", pa će Brajan, umesto da očajava i razmišlja o tome hoće li biti kažnjen, završiti u Čileu, gde će uživo pratiti utakmice "gaučosa".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.