Život

Četvrtak, 11.06.2015.

16:10

Dostavljač u sekundi razbio 480 boca piva i za to dobio nagradu

Dostavljač imena Brajan, s kojim pivopije širom sveta najverovatnije još koji dan neće hteti da progovore nijednu reč, odlično je prošao uprkos šteti koju je načinio.

Izvor: Dnevnik

Default images
YouTube Printscreen

Naime, mladi Argentinac je pre nekoliko dana nehotice u nekoliko sekundi porazbijao 480 boca piva, a način na koji je "prosuo" gajbe toliko je nasmejao gledaoce da je snimak začas postao viralan.

Tako su ga primetili i čelnici pivare "Quilmes", koji su nes(p)retnog Brajana odlučili da nagrade jer je kompaniji priuštio vrhunsku i besplatnu reklamu na društvenim mrežama.

U znak zahvalnosti su mu kupili karte za "Copa America", pa će Brajan, umesto da očajava i razmišlja o tome hoće li biti kažnjen, završiti u Čileu, gde će uživo pratiti utakmice "gaučosa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

20 h

Podeli: