Dobio batine jer je na Beer festu pitao gde je toalet

Izvor: Njuz.net, 17.Avg.2013, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dobio batine jer je na Beer festu pitao gde je toalet

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Mladić odbio da ode do obližnje ograde ili drveta

BEOGRAD, 17. avgust 2013, (Njuz) – Aljoša Ivanović (24), student iz Beograda, pretučen je sinoć na Beer festu jer je grupu mladića koji su stajali za jednim od štandova pitao gde je toalet.

Ivanović je nakon što je popio nekoliko piva prišao mladićima koji su bili pored njega i upitao ih je da li možda znaju gde su toaleti.
Mladići su se, kako kaže Ivanović, nasmejali i rekli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << mu da, ako mu se već ide u WC, može da ode do obližnje ograde, ili drveta, i da se ne glupira. Kada se pobunio i rekao im da to nije higijenski i da nema smisla da nuždu vrši na mestima koja za to nisu predviđena dobio je nekoliko udaraca u rebo i čelo.
- U petak, oko ponoći,sa devojkom i drugaricom sam krenuo da potražim toalet. Nisam bio siguran gde se tačno nalazi pa sam prišao prvom mladiću koji je stajao za obližnjim štandom i zamolio sam ga da me uputi ka najbližem toaletu. On me je čudno pogledao, nasmejao se i rekao mi da mogu da biram između drveta i ograde – ispričao je za Njuz Ivanović.
- Odgovorio sam mu da nije u redu da se nužda vrši po celom Ušću kada već postoje objekti koji su tome namenjeni. Njegovi drugovi su me nakon toga okružili i počeli su verbalno da me napadaju, da mi govore da sam folirant, da sam mnogo svilen, kako je svima super drvo samo meni ne odgovara, da sigurno perem ruke posle WC-a i slično. Zatim su me dva mladića uhvatila za ruke i rekli su da im pokažem gde to piše da se nužda vrši isključivo u WC-u – rekao je Ivanović.
- Dok su me vodili iza štandova četiri puta su me udarili u rebra. Kada sam rekao da me ne udaraju jedan od njih, krupniji, lupio me glavom u čelo, iznad desnog oka i kazao je „Ko te bre udara?“. Krenula mi je krv, devojka i drugarica su počele da me ubeđuju da izvršim malu nuždu pored najbližeg drveta i da što pre krenemo. Na kraju sam to i uradio, ali sam potom, umesto u provod potražio policiju i ispričao sam im šta se desilo – rekao je Aljoša.
Milutin Perković, jedan od očevidaca događaja, kaže za Njuz da je Aljoša svojim ponašanjem isprovocirao incident i da će zbog takvih kao što je on Beer Fest izgubiti dušu.
- Danas traže toalet, sutra će da im smeta prašina, a na kraju će dolaziti ovde samo zbog muzike i druženja!
Soko Sokolović
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.