Developers mDay u Heineken pivari

Izvor: ITdogadjaji.com, 16.Sep.2015, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Developers' mDay u Heineken pivari

Developers’ mDay  će se održati u subotu, 26. septembra u organizaciji mCloud – Cloud Hosting Servicesa

mDay je namenjen web developerima, a okupljeni će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim tehnologijama u projektovanju web sistema kroz stručna, tehnička predavanja.

Biće dovoljno prostora i za diskusiju i druženje, a ukoliko imate pitanja već sada možete da ih postavite u komentarima na ovom linku, a odgovore možete čuti tokom događaja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << />
Događaj počinje u 10.30 u Heineken pivari (Temerinski put 50, Novi Sad), prisustvo je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta registracija obavezna, vrši se ovde i trajaće do popune mesta. Pogledajte kako je bilo prošle godine.

Autor: ITD Ekipa
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Povezane vesti

Dan za web developere u Novom Sadu

Izvor: B92, 16.Sep.2015

mDay je događaj namenjen web developerima na kojem će programeri i webmasteri razmenjivati svoja iskustva u korišćenju najnovijih tehnika i tehnologija, kao i o načinima rešavanja problema sa kojima se svakodnevno suočavaju...Kompanija Mainstream u subotu 26. septembra u prostorijama Heineken...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.