Dan za web developere u Novom Sadu

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan za web developere u Novom Sadu

mDay je događaj namenjen web developerima na kojem će programeri i webmasteri razmenjivati svoja iskustva u korišćenju najnovijih tehnika i tehnologija, kao i o načinima rešavanja problema sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Kompanija Mainstream u subotu 26. septembra u prostorijama Heineken pivare u Novom Sadu organizuje drugi „mDay“, događaj namenjen web developerima i svima koji se interesuju za razvoj kompleksnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << web rešenja.

Svi posetioci ove jednodnevne konferencije će biti u prilici da od domaćih stručnjaka i web developera najpopularnijih domaćih web sajtova i poslovnih aplikacija, čuju koje tehnologije i rešenja oni koriste u praksi, šta novo donose Rancher, PHP7, koliko je bitan HTTPS, kako se prave multiplayer igre, koje zajednice su aktivne u Srbiji i koliki je njihov uticaj na IT poslove, a biće reči i o mnogim drugim temama.

„Web developeri i IT zajednice su veoma važni za razvoj domaćeg Internet tržišta, i zato želimo da im pomognemo da lakše dođu do rešenja za neke od problema sa kojima se svakodnevno suočavaju. Okupili smo naše partnere i lokalne uspešne firme da domaćoj developerskoj zajednici prenesu svoja iskustva, uz puno predviđenog prostora i za diskusije i druženje u opuštenoj atmosferi“ objašnjava Jelena Opačić, direktorka prodaje i marketinga u kompaniji Mainstream.

Među predavačima je i Ivan Jelić, tehnički direktor B92.net, a pored njega, svoja iskustva će prisutnima preneti i stručnjaci iz kompanija Mainstream, Limundo, Oracle, ActiveCollab, Infostud, Trikoder, Infogram, Cofa Media Group, kao i predstavnici IT zajednica PHP Srbija, JavaScript Srbija i WordPress Srbija.

Više informacija o ovom besplatnom događaju možete pronaći na ovom linku.

Broj mesta je ograničen, pa svi zainteresovani treba da požure i prijave se pre popune kapaciteta.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.