Deafness By Noise i M.O.R.T. predgrupe Hladnom pivu u Domu sportova

Izvor: BalkanRock.com, 16.Feb.2018, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deafness By Noise i M.O.R.T. predgrupe Hladnom pivu u Domu sportova

Prvi dan dvodnevne rezidencije nazvano je «Old School» i u setu Hladnog piva bit će označeno izvedbom pjesama s prva četiri albuma. Stoga je i odabir hard core legendi Deafness By Noise kao predgrupe sasvim razumljiv jer su praktično krenuli u isto vrijeme i mnogo puta djelili pozornicu. Deafness By Noise su osnovani 1991., a pet godina kasnije objavljuju prvi studijski album “Never Give Up The Struggle”. Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << toga objavljuju EP “True Spirit”, 2002. drugi studijski album “Last Minute Call”, te 2005. EP “Cheap Tricks”. Godine 2008. potpisuju za izdavačku kuću I Scream Records. Zadnja tri albuma “Aim 2 Please”, “Noise Deaf Forever” i “A Long Way Down” snimili su u Njemačkoj u suradnji s poznatim producentom Andyjem Classenom, poznatom po radu sa sastavima Rykers, Holy Moses, Dew-Scented i Tankard. DBN na svom kontu imaju više od 1000 odrađenih koncerata, 15 samostalnih europskih turneja i turneja sa sastavima kao što su Suicidal Tendencies, Biohazard, Sick Of It All, Madball, D.R.I., Slapshot, H2O, Wisdom in Chains i drugima

Subotnji koncert proteći će u znaku najvećih hitova iz svih faza Hladnog piva, a kao čast da otvori večer pripala je grupi M.O.R.T., jednom od najboljih novih rock bendova ovih prostora. Krajem prošle godine M.O.R.T. je objavio singl i spot “Olovni vojnici” s aktualnog albuma “Tužna kocka”. Pjesma je inspirirana kritičkim osvrtom umjetnice Sanje Jonjić na predstavu ‘Olovni Vojnici’, a bend je istaknuo kako je tematika pjesme na žalost ponovno aktualna zbog ekonomskog i moralnog raspadanja života na ovim prostorima. Tim singlom bend je odlično zaokužio dosadašnji radni vijek albuma “Tužna kocka” nasljednika fantastičnog debija “Odjel za žešće”.

U ponudi su dnevne ulaznice po cijeni od 90 kn. Kupiti se mogu na zagrebačkim adresama u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shopu, (Varšavska 13 i Branimir centar), Dancing Bearu (Gundulićeva 7), na Eventim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.
Pogledaj vesti o: Hladno pivo

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.